Előételek és saláták

Bélszín tatár friss zöldségekkel, vajjal, sült tészta lepénnyel

Pácolt marha bélszínből készített finoman fűszerezett tatárbeefsteak amihez idényzöldségeket illetve vajat és sült tészta lepényt adunk. Az egyik legkedveltebb előételünk, egy üveg bor kísérőjeként nélkülözhetetlen egy baráti beszélgetéshez.

4.490 Ft

Vitamin zöldsaláta

Kevert salátánkat jégsalátával, friss paradicsommal, uborkával, juliennre vágott sárgarépával, és olivaolajjal készítjük.

1.890 Ft

Korona dresszing saláta majonézes alapon

Közel 20 éve az étlapunkon…………..jégsaláta, káposztasaláta, uborka, paradicsom, csirkemellből készült sonka szeletek, reszelt trappista sajt és “ezersziget” öntet.

2.390 Ft

Cézár “Faló” saláta grillezett csirkemellel

Klasszikus cézár öntettel keverjük a jégsalátát, paradicsomot, pirított panko morzsával és gránátalmával tesszük egyedivé ezt a pirított csirkemellel készülő salátánkat.

2.990 Ft

Cézár “Faló” saláta grillezett óriás garnélával

Klasszikus cézár öntettel keverjük a jégsalátát, paradicsomot, pirított panko morzsával és gránátalmával tesszük egyedivé ezt a grillezett garnélával készülő salátánkat.

3.490 Ft

Gyros tál csirkéből joghurtos zöldsalátával, hasábburgonyával

A joghurtban pácolt fűszeres csirkemell csíkokat rostlapon sütjük, kevert zöldsalátával, hasábburgonyával, és zöldfűszeres joghurt öntettel tálaljuk.

3.690 Ft

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Webes rendeléseket H-V 10:30-21:00 között veszünk fel.